Carkids Zitverhoger Isofix Zwart/Wit

Artikel nummer: 157461
Op voorraad
ZITVERHOGER CK ZWART WIT ISOFIX
E-mail naar een vriend
  • Zitverhoger groep 3 voor kinderen vanaf 125 cm (vanaf 22 kilogram)
  • Goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE R44/04
  • Afneembare hoes en wasbaar op 30°C
Kies productopties om de beschikbaarheid in winkels te zien

Carkids Zitverhoger Isofix Zwart/Wit

Om kinderen veilig te vervoeren in de auto heeft u een goedgekeurd autostoeltje nodig. Kinderen kleiner dan 1.35 meter moeten verplicht in goedgekeurde kinderzitjes vervoerd worden. Met deze zwarte Carkids zitverhoger met witte bies en Isofix aansluiting hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid en kan uw kind naar buiten kijken.

De Carkids zitverhoger hoort in de groep 3 van autostoeltjes en is geschikt voor kinderen groter dan 125 cm (vanaf 22 tot 36 kilogram).

De zitverhoger kan ge"nstalleerd worden op de achterbank met de Isofix ankerpunten. Een Isofix bevestiging is de internationale standaard voor bevestiging van autostoeltjes. De Isofix bevestiging is de veiligste, makkelijkste en snelste manier om de zitverhoger op de juiste manier in uw auto te bevestigen. Voordeel van de Isofix bevestiging is dat de zitverhoger ook stevig en stabiel in de auto vastzit als uw kind er niet in zit. De Isofix bevestigingspunten bevinden zich tussen de rugleuning en de bank.

Doordat uw kind met dit zitje hoger zit, loopt het schuine gedeelte van de gordel niet in de nek maar keurig over de schouder.

Zowel de constructie, de samenstelling en de onderdelen van het kinderzitje, als de instructies en de markering zijn conform de Europese veiligheidsstandaard ECE R44.04 goedgekeurd.

De zitverhoger is snel met de Isofix aansluiting uit de auto te halen, zodat u hem gemakkelijk in een andere auto met Isofix bevestiging kunt gebruiken. De hoes van deze zitverhoger is afneembaar en kan eenvoudig worden gewassen op 30°C. De kunststof basis kan met een vochtige doek en een niet agressief reinigingsmiddel worden afgenomen. Met deze zwart/witte zitverhoger gaat uw kind altijd veilig mee in de auto, of u nu op vakantie gaat, een uitstapje maakt of u kind naar school brengt.

Meer informatie

EAN nummer 8711293475636
Verwachte levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Carkids
Leverancier Number 4310020
Kleur Zwart

Meer van Carkids

Carkids I-Size Zitverhoger Alex 125-150cm Zwart/Rood
€ 24,99
Carkids Zitverhoger grijs groep 2/3
€ 21,99
Carkids Zitverhoger grijs groep 3 Isofix
€ 44,99
Carkids I-Size Autostoeltje Frankie 100-150cm Zwart/Rood
€ 89,99
Carkids I-Size Zitverhoger Alex 125-150cm Zwart/Wit
€ 24,99
Carkids I-Size Autostoeltje Frankie 100-150cm Zwart/Wit
€ 89,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Carkids Zitverhoger Isofix Zwart/Wit
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA - de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.