Producten 1-24 van 136

per pagina
Bosch Interieurfilter M2004
Alleen online
€ 19,99
Bosch Interieurfilter M2057
Alleen online
€ 20,99
Bosch Interieurfilter M2079
Alleen online
€ 18,49
Bosch Interieurfilter M2097
Alleen online
€ 14,99
Bosch Interieurfilter M2114
Alleen online
€ 15,99
Bosch Interieurfilter M2120
Alleen online
€ 19,99
Bosch Interieurfilter M2136
Alleen online
€ 19,99
Bosch Interieurfilter M2188
Alleen online
€ 18,99
Bosch Interieurfilter M2189
Alleen online
€ 18,99
Bosch Interieurfilter M2213
Alleen online
€ 20,99
Bosch Interieurfilter M5002
Alleen online
€ 21,99
Bosch Remblokken BP1449 4 stuks
Alleen online
€ 58,99
Bosch Remblokken BP175 4 stuks
Alleen online
€ 60,99
Bosch Remblokken BP264 4 stuks
Alleen online
€ 61,99
Bosch Remblokken BP318 4 stuks
Alleen online
€ 59,99
Bosch Remblokken BP617 4 stuks
Alleen online
€ 50,99
Bosch Remvloeistof ENV4 5 Liter
Alleen online
€ 56,99
Bosch Remvloeistof ENV6 5 Liter
Alleen online
€ 69,99
Bosch Ruitenwisser Aerotwin A282H
Alleen online
€ 10,99
Bosch Ruitenwisser Aerotwin AP16U
Alleen online
€ 18,99
Bosch Ruitenwisser Aerotwin AP19U
Alleen online
€ 19,99
Bosch Ruitenwisser Aerotwin AP26U
Alleen online
€ 23,49
Bosch Ruitenwisser Aerotwin AP28U
Alleen online
€ 25,99
Bosch Ruitenwisser Aerotwin AR550U
Alleen online
€ 20,99

Producten 1-24 van 136

per pagina


Bosch

Bosch is een wereldwijd bekend merk dat zich richt op hoogwaardige auto-onderdelen en technologische oplossingen die autorijden veiliger, comfortabeler en efficiënter maken. Met meer dan honderd jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit, levert Bosch een breed scala aan producten die vertrouwd worden door automobilisten en professionals in de auto-industrie over de hele wereld.

Top kwaliteit met Bosch ruitenwissers

Een van de meest essentiële producten van Bosch zijn hun ruitenwissers. De Bosch twin ruitenwissers voor de voorruit en de Bosch ruitenwisser achter voor de achterruit zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Dankzij geavanceerde technologieën werken deze ruitenwissers efficiënt en verwijderen ze vuil en water, waardoor je een helder zicht op de weg behoudt, vooral tijdens regenachtig weer.

Bosch interieurfilter voor een betere luchtkwaliteit

Bosch biedt ook hoogwaardige interieurfilters die de luchtkwaliteit binnen de auto helpen verbeteren. De Bosch interieurfilter filtert stof, pollen en andere deeltjes uit de lucht die de auto binnenkomen, waardoor de lucht fris en gezond blijft. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor luchtverontreiniging, omdat het bijdraagt aan een comfortabelere en gezondere omgeving in de auto.

Kwaliteit en betrouwbaarheid met Bosch auto onderdelen

Het assortiment auto-onderdelen van Bosch omvat een breed scala aan componenten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Van bougies tot sensoren, startmotoren en meer, Bosch levert onderdelen die cruciaal zijn voor het goed functioneren van voertuigen. De Bosch bougie bijvoorbeeld, is een belangrijk onderdeel van het ontstekingssysteem van de motor. Deze bougies zorgen voor een efficiënte verbranding van het brandstofmengsel, wat resulteert in betere motorprestaties en brandstofefficiëntie.

Verlengde levensduur accu met de Bosch acculader

Een ander belangrijk product van Bosch is de acculader. Een Bosch acculader zorgt ervoor dat de auto-accu op de juiste manier wordt opgeladen, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd en je voertuig altijd startklaar is. Met verschillende laadmodi en geavanceerde technologieën bieden Bosch acculaders een betrouwbare oplossing voor het onderhoud van accu's in verschillende voertuigen. Ze zijn veilig in gebruik en helpen om de accu in optimale conditie te houden.

Waarom Bosch?

De reputatie van Bosch wordt ondersteund door tientallen jaren van technologische expertise, innovatie en toewijding aan kwaliteit. Bosch-producten staan bekend om hun prestaties, betrouwbaarheid en geavanceerde technologieën. Ze blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om producten te leveren die voldoen aan de behoeften van de klant en aan de strenge eisen van de auto-industrie.

Innovatie en toewijding

Wat Bosch onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie. Ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en verbeteringen om de prestaties van hun producten te optimaliseren. Of het nu gaat om het ontwerpen van efficiëntere ruitenwissers, het verbeteren van de luchtkwaliteit in auto's met geavanceerde filters of het ontwikkelen van krachtigere en duurzamere acculaders, Bosch blijft vooroplopen in de auto-industrie.

Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige ruitenwissers voor goed zicht, een interieurfilter voor schone lucht, betrouwbare auto-onderdelen zoals bougies of een acculader voor het onderhoud van je batterij, Bosch biedt alles wat je nodig hebt om veilig, comfortabel en betrouwbaar te rijden