Swipe to the left

Versla de vorst met Halfords!

Versla de vorst met Halfords!
Door Halfords 2 geleden

De dagen worden steeds kouder en de vorst komst steeds dichterbij.

Je kunt je het beste voorbereiden met Halfords! Halfords heeft alle winterproducten die je nodig hebt. Bij vorst wordt het zicht in de auto vaak minder. Een voorruitfolie is daarin zeer handig om te gebruiken. Leg de voorruitfolie in de avond op je voorruit en je kunt er in de ochtend weer mee de weg op. Je maakt de voorruitfolie vast via de zijkanten van de auto tussen de deuren en de frame van de auto. Als je nou nog steeds ijs of vorst op je ruit hebt heeft Halfords natuurlijk nog veel verschillende ijskrabbers. Namelijk de klassieke ijskrabbers: van kunststof, plexi en plexiglas. We hebben ook andere ijskrabbers die zeer handig kunnen zijn. Zoals de ijskrabber met sneeuwbezem en de ijskrabber met handschoen. Deze is zeer fijn tijdens het krabben van je auto en houdt je handen warm. De ijskrabber met bezem is handig als er veel sneeuw op je auto ligt, je hebt dan daarnaast ook nog de ijskrabber, deze kan je dan weer gebruiken voor bevroren ramen.

Halfords heeft ook voor diegene die niet wilt gaan krabben, een assortiment van ruitontdooiers, Deze zijn er in veel verschillende merken en daarnaast is er nog keuze in spuitbussen en spuitflessen. De ruitontdooiers werken vrij eenvoudig. Je sprayt een paar keer op de ruit die bevroren is, je laat het intrekken en kan het hierna met een doek schoonmaken. Dit werkt snel en zeer effectief en je hoeft niet te gaan krabben.

Wat ook zeer handig is, is een Winter set, hierin zit een ruitenontdooier spray, ruitensproeier-antivries, ijskrabber en een condens doek. Dit is een totaalpakket om de vorst te verslaan

Met onze autohoes (in verschillende maten) kun je jou auto makkelijk beschermen tegen sneeuw, vorst, regen en of stof. De autodakhoes heeft een waterafstotende PU-laag en is gemaakt van 100% polyester. De autodakhoes is zeer eenvoudig vast te stellen, de dakhoes heeft 4 elastieken inclusief haken waar je de hoes mee vast zet.

Dit zijn veel ideeën om de vorst tegen te gaan. Kijk op onze website en misschien vindt je wel iets!