Swipe to the left

Hond meenemen in de auto

Hond meenemen in de auto
Door Halfords 3 geleden

Honden gaan graag mee in de auto zitten en beschouwen een ritje al snel als een uitje. Verstandige eigenaren treffen vooraf enkele veiligheidsmaatregelen zodat de hond bij een noodstop of aanrijding niet door de auto heen kan schieten. Met een hondendeken in de auto zijn de stoelen beschermd tegen hondenharen en vuile poten van de viervoeter. Dat is ook wel zo fijn.


Hondenrek

Door het plaatsen van een hondenrek waarborg je de veiligheid van je trouwe viervoeter en zal de bestuurder ook niet door de hond worden afgeleid. De rekken zijn snel en eenvoudig te plaatsen en zowel in hoogte als breedte instelbaar. Koop daarom een hondenrek dat goed zal passen in de ruimte van de auto.

Autogordel voor de hond

Een autogordel voor de hond geeft veel veiligheid tijdens het rijden. De gordel bestaat uit twee delen. Het bovenste deel gaat om de hals en het onderste deel om de borst van de hond. Hierdoor worden de krachten op het dier bij een impact extra verdeeld waardoor het dier geen onnodige pijn zal ondervinden bij een onverwachtse remactie. De sluiting van de gordel past in dezelfde houder als de vaste autogordels. De gordels moeten zonder speling om de hond passen om de beste veiligheid te waarborgen.

Hondendeken voor de auto

Een hondendeken voor de auto is de snelste manier om de achterbank of kofferbak te beschermen tegen hondenharen, vuil en vocht. De dekens zijn eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteunen en zijn gemaakt van waterafstotend materiaal. Sommige exemplaren zijn voorzien van een anti-slip laag en zijn geschikt om in een wasmachine te reinigen.

Interesse gekregen? Bekijk hier ons complete aanbod van dierenproducten.