Swipe to the left

Het wiel moet om

Het wiel moet om
Door Halfords 3 geleden

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en iedereen heeft zijn goede voornemens weer uitgesproken. Wist je dat jongeren het vaakst goede voornemens maken? Maar liefst 73% van de mensen met een goed voornemen zijn 35 jaar of jonger.

Goede voornemens

De voornemens gaan voornamelijk over het volgen van een gezondere levensstijl. Zo geven veel mensen aan meer te willen gaan sporten en gezonder te willen eten. Daarnaast is het stoppen met roken en het minder drinken van alcohol ook twee populaire voornemens. Maar de laatste jaren staat er een ander voornemen op de eerste plaats. Ons leven wordt over het algemeen steeds drukker, waardoor het contact met vrienden en familie vaker verwaarloosd wordt.

Waarom zou je een aantal van de bovenstaande voornemens niet combineren? Ga gezellig samen eropuit en doe dingen die je normaliter vaak alleen doet. Ga bijvoorbeeld samen sporten, boodschappen doen of kies ervoor om samen een gezonde maaltijd te bereiden.

Pak de fiets

Ook als is januari niet de meest gemotiveerde tijd van het jaar om te gaan fietsen, wordt het toch aangeraden om minstens één keer per week de fiets te pakken. Of je nou met de fiets naar sporten gaat of juist op de fiets samen boodschappen gaat doen. Het pakken van de fiets zal langzaam veranderen in een gewoonte. Een gewoonte die geld bespaart omdat je geen benzinekosten of OV-kosten hoeft te betalen en het goed voor het milieu is.

Het perfecte slot

Aangezien veel mensen tijdens de feestdagen veel van huis zijn om vrienden of familie te bezoeken wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je fiets er nog staat als je naar huis gaat of juist thuis komt. Zorg er daarom ten allen tijden voor dat je een sterk en gecertificeerd slot hebt dat ervoor zorgt dat je fiets niet snel wordt gestolen. Om te bepalen welk slot voor jou geschikt is heeft AXA een Safety Index ontwikkeld voor fietssloten. Waarbij level 1 de laagste quotering heeft en level 15 de hoogste quotering heeft. Er is daarnaast ook nog een Safety Motor Index ontwikkeld, die speciaal voor de sloten van de motoren, bromfietsers en scooters ontwikkeld is.

Wil je er zeker van zijn dat je fiets tijden de feestdagen niet gestolen wordt. Neem dan een kijkje in ons assortiment fietssloten.