Swipe to the left

Leasen van een fiets kan ook!

Leasen van een fiets kan ook!
Door Halfords 3 geleden

Waarom een elektrische fiets leasen

Een elektrische fiets leasen heeft veel voordelen. Je bent dan wel geen eigenaar van de fiets en je betaald maandelijks een vaststaand bedrag, maar dan hoef je ook niet meer te doen dan zorgeloos genieten van de vele fietskilometers. Via een lease maatschappij zoals Halfords is het snel geregeld en krijg je direct de beste kwaliteit e-bike zonder extra verborgen kosten. Aan het einde van het contract is het mogelijk om een nieuw exemplaar te krijgen, of de fiets weer in te leveren.

Voordelen van Bike Lease

Een goede elektrische fiets is niet goedkoop, en niet iedereen kan zomaar een elektrische fiets aanschaffen. Door Bike Lease krijg je niet alleen de fiets in gebruik, maar zijn onderhoud en eventuele benodigde reparaties bij de prijs inbegrepen. Nooit meer onverwachte kosten, die bij een defecte motor of accu van de fiets flink kunnen oplopen. De fiets is verzekerd tegen schade en onder voorwaarden tegen diefstal. Bij diefstal krijg je direct een nieuwe e-bike waardoor het ongemak tot het minimum zal worden beperkt. Klanten kunnen gebruik maken een 24-uurs pechservice, waardoor de fiets binnen 2 dagen volledig zal zijn gerepareerd. Dit neemt alle zorgen weg en geeft de klant veel zekerheid.

Nog meer voordelen voor de klant

Een aanbieder zoals Halfords doet geen navraag bij het BKR, waardoor een e-bike leasen voor iedereen mogelijk is. Alleen inwoners van de waddeneilanden en personen zonder vast adres komen hier niet voor in aanmerking. Sta je onder bewindvoering of curatele dan is het mogelijk om een fiets te leasen na schriftelijke toestemming van de bewindvoerder. Bevalt de fiets na 4 jaar nog goed dan is het mogelijk om de fiets te blijven leasen. Of je kiest ervoor om de fiets te kopen tegen een gereduceerd tarief. Je bent vanaf dat moment wel zelf weer verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie en verzekering. Het is ook mogelijk om de fiets bij een Halfords winkel in te leveren waarna de overeenkomst is beëindigd.