Wieldoppen

Wieldoppen

Wanneer je op zoek bent naar wieldoppen is het belangrijk om te kijken naar het materiaal dat je graag wilt en naar de geschikte maten voor je auto. Bij Halfords proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij de beste keuze voor jouw ideale wieldoppen.  Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Verschil in wieldoppen

Een wieldop is ervoor bedoeld om over de velg van je auto of op het wiel te plaatsen. Ze zijn bedoeld om je auto een extra uitstraling te geven en worden vaak in kunststof of metaal gemaakt. Maar daarnaast zijn er ook verschillende kleuren die perfect bij jouw auto passen, de meeste voorkomende kleur is zilver. Daarnaast zie je zwarte velgen ook steeds vaker.

Wieldoppen kopen

Veel mensen vinden het lastig om de juiste wieldoppen te kiezen. Hiervoor is het goed om te weten hoe je erachter kan komen welke maat banden je hebt. De maat van je band staan aangegeven op de zijkant van de autoband. Het getal achter de R geeft aan welke inch maat je band heeft. Wanneer er geen R staat genoteerd moet je de laatste twee getallen aanhouden voor de inchmaat.

Inchmaten en merken

Geen zin om de filter te gebruiken? Bekijk dan gemakkelijk en snel naar de juiste producten door op onderstaande links te klikken.

De inchmaten
-              13 inch
-              14 inch
-              15 inch
-              16 inch

De merken van Halfords
-              4 Racing
-              Carpoint

81 producten

81 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs