Telefoonhouder

Met meer dan 40 verschillende telefoonhouders bent u bij Halfords op het juiste adres. Wij hebben voor elke telefoon een passende houder. Onze telefoonhouders zijn universeel voor elke auto. Nooit meer een lege batterij in de auto? Wij bieden verschillende telefoonhouders aan die ook wireless charging ondersteunen. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Handsfree bellen of navigeren?

De telefoon houders hebben verschillende bevestigings mogelijkheden zoals een zuignap, schroefbevestiging en via het ventilatierooster. De zuignap is makkelijk te bevestigen via een draaibeweging aan het bevestigingspunt. De houder zelf past zich variabel aan, aan de telefoon die erin geplaatst wordt.

De magnetische telefoon houders werken door middel van een hoesje of magneetje die bevestigd moet worden op de achterkant van de telefoon, en is te bevestigen aan het luchtrooster van de auto. Ook zijn de telefoons flexibel te bewegen door middel van een verstelbare arm in deze houders. 

Sportieve telefoonhouders

Zo hebben we ook telefoonhouders voor sporters die op de arm te bevestigen zijn deze zijn eenvoudig te bevestigen via klittenband, maar ook telefoonhouders voor de fanatieke fietsers onder ons de fietshouder is geschikt voor vele soorten sturen en eenvoudig te installeren. De haken klemmen stevig op de fiets zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van specifieke apparatuur. Wees niet bang voor trillingen, schokken, regen, modder of stof.

7 producten

7 producten

  • Gratis verzonden vanaf €50,-*
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs