Tablet

Op zoek naar telefoon en tablet producten? Halfords heeft een zeer groot assortiment producten om jouw reis veilig te laten verlopen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Tablethouder voor in de auto

Een tablethouder voor in de auto ; de naam zegt het al, een houder voor je tablet zodat je je handen niet hoeft te gebruiken. Een tablet houder auto kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Op de markt zijn er verschillende soorten tablethouders voor vrijwel alle formaten. Ook zijn er universele tablet houders beschikbaar voor de auto. Hier past vrijwel elke tablet in. Welke tablet houder je kiest hangt er vanaf hoe je de tablet houder wilt toepassen. De houders zijn makkelijk als je kinderen wilt laten genieten van hun favoriete serie, maar ook als je op tijd op de juiste bestemming wilt aankomen met een navigatie app. Op deze manier kun je de tablet hands-free gebruiken. Een tablet houder auto zorgt dus naast de mogelijkheid tot entertainment voor passagiers voor een stukje veiligheid.

jouw tablet is met onze tablethouders makkelijk te plaatsen en te verwijderen. De houder is voorzien van diverse uitsparingen rondom zodat alle aansluitingen en knoppen op de tablet makkelijk bereikbaar zijn.

2 producten

2 producten