Lader

Wanneer je veel onderweg bent in de auto, is het wel zo fijn om tijdens het autorijden een paar dingen te kunnen doen. Zo is het handig dat je (uiteraard handsfree!) mensen kunt bellen en met je smartphone kunt navigeren. Niets is dan vervelender dan een lege batterij. Om dat te voorkomen heeft Halfords een breed assortiment autoladers

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Autolader

De autolader is de oplader van de smartphone, u kunt hem in de sigarettenaansteker van de auto steken. Sommige autoladers worden geleverd met vaste kabels. Je kunt jouw mobiel of tablet aansluiten op het uiteinde van de kabel. Er zijn ook autoladers zonder kabels vooraan. Vervolgens is de voorkant van deze laders voorzien van USB-poorten. De kabels steek je zelf in deze poorten, de ene kant van de kabel heeft een usb aansluiting en de andere kant heeft een aansluiting geschikt voor je smartphone.

Welke van de twee laders je het beste kunt kiezen, hangt volledig af van persoonlijke wensen. Vind je het handig om altijd kabels bij de hand te hebben? Of is het voor jou geschikter om meerdere kabels op dezelfde oplader aan te sluiten? In dat laatste geval kun je er zelfs voor kiezen om extra laadkabels aan te schaffen, deze kun je bijvoorbeeld in het handschoenenkastje bewaren.

Halfords heeft oplaadkabels die zijn ontwikkeld om al je apparaten met verschillende connectoren te kunnen opladen met een kabel. Dit betekent dat je drie apparaten tegelijk kunt opladen. Wil je dus meerdere apparaten opladen in de auto dan ben je bij Halfords aan het juiste adres!

35 producten

35 producten

  • Gratis verzonden vanaf €50,-*
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs