Telefoon & Tablet

Op zoek naar telefoon en tablet producten? Halfords heeft een zeer groot assortiment producten om jouw reis veilig te laten verlopen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Alles voor jouw reis

Handsfree bellen is anno 2020 niet meer dan normaal. Het zorgt voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid voor andere weggebruikers. Daarnaast voorkomt handsfree bellen het krijgen van een hoge boete en is het ook nog eens een stuk gemakkelijker wanneer je aan het auto rijden bent.

Je telefoon en tablet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je leven. En ook in de auto heb je hier veel voordelen aan. Zo kan je natuurlijk je telefoon gebruiken als navigatie of om muziek van af te spelen en je tablet kan je ideaal gebruiken om je kinderen te vermaken in een lange autorit met een leuke film op de achterbank. Kortom, je telefoon en tablet in de auto is heel normaal en handig. Daarom hebben we bij Halfords een ruim assortiment aan auto accessoires die het gebruiken van je telefoon en tablet in de auto een stuk veiliger en gemakkelijker maken. Bekijk de verschillende productcategorieën snel en gemakkelijk hieronder.

Alles wat je nodig hebt om veilig gebruik te maken van je telefoon en tablet in de auto vindt je bij Halfords. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment aan telefoonhouders waarmee je gemakkelijk je telefoon gebruikt voor navigatie en altijd je ogen op de weg gericht kan houden doordat de telefoonhouder op een fijne positie staat.

Of wil je graag gewoon muziek afspelen vanaf je telefoon op de autoradio. Zoek dan de kabel die het beste bij jouw telefoon en radio past om iedere autorit naar je favoriete muziek te luisteren. Voor de meeste autoradio’s heb je een aux kabel nodig met een 3,5 mm aansluiting. En door het muziek afspelen en navigatiegebruik gaat je telefoon natuurlijk wel snel leeg. Daar zijn de autoladers voor. Hiermee laad je gemakkelijk je telefoon op via de sigarettenaansteker van je auto. Kies er een met meerdere USB aansluitingen of juist voor een snelle oplader waarmee je altijd een volle batterij hebt.

Snel en gemakkelijk

Je vind het allemaal op de website van Halfords. Ben je klaar met het zoeken naar jouw gewenste product? Bij Halfords geniet je van onze servicebeloftes en voldoet het product niet aan jouw wensen, dan krijg je natuurlijk je geld terug!

  • Alles wat je auto nodig heeft

111 producten

111 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs