Telefoon & Tablet

Op zoek naar telefoon en tablet producten? Halfords heeft een zeer groot assortiment producten om jouw reis veilig te laten verlopen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

ALLES VOOR JOUW REIS

Handsfree bellen is anno 2020 niet meer dan normaal. Het zorgt voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid voor andere weggebruikers. Daarnaast voorkomt handsfree bellen het krijgen van een hoge boete en is het ook nog eens een stuk gemakkelijker wanneer je aan het auto rijden bent.

Je telefoon en tablet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je leven. En ook in de auto heb je hier veel voordelen aan. Zo kan je natuurlijk je telefoon gebruiken als navigatie of om muziek van af te spelen en je tablet kan je ideaal gebruiken om je kinderen te vermaken in een lange autorit met een leuke film op de achterbank. Kortom, je telefoon en tablet in de auto is heel normaal en handig. Daarom hebben we bij Halfords een ruim assortiment aan auto accessoires die het gebruiken van je telefoon en tablet in de auto een stuk veiliger en gemakkelijker maken. Bekijk de verschillende productcategorieën snel en gemakkelijk hieronder.

Je telefoon kan je voor verschillinde functies gebruiken in de auto. Bijvoorbeeld om muziek te luisteren vanaf je telefoon. Koppel je telefoon makkelijk met een 3,5 mm aux kabel aan je autoradio en geniet tijdens iedere auto rit van je eigen favoriete muziek.

Jouw tablet is met deze tablethouder makkelijk te plaatsen en te verwijderen. Ideaal voor de mensen die achterin de auto.

Handsfree bellen of navigeren? Met meer dan 40 telefoon houders hebben wij voor iedere telefoon een houder. De houders worden bevestigd doormiddel van een zuignap, schroefbevestiging en via het ventilatierooster. Ook hebben we houders voor de sportieveling, dan kan je denken aan via een hoesje aan de arm voor tijdens het hardlopen of via de fietshouder voor de fanatieke fietsers.

Nooit meer zonder lege mobiel of tablet komen te zitten? Laadt hem terwijl je aan het rijden bent! Let wel op dat je de juiste aansluiting kiest, want het is wel zo handig als het goed past. Bij sommige laders wordt de oplaadkabel namelijk inbegrepen.

Een speaker Phone kit zorgt ervoor dat de telefoongesprekken handsfree uitgevoerd kunnen worden. Met deze kit kan je twee apparaten tegelijk verbinden via bluetooth. Met deze kit kan je makkelijk het laatste nummer opnieuw bellen en er zit stemherkenning op.

Met de kabels kan je makkelijk je mobiel opladen in en buiten de auto. Ook hebben wij audio kabels waardoor je kan verbinden met externe apparaten zoals de radio. Ook hebben wij opladers van twee meter zodat iedereen in de auto zijn of haar mobiel kan opladen.

Alles wat je nodig hebt om veilig gebruik te maken van je telefoon en tablet in de auto vindt je bij Halfords. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment aan telefoonhouders waarmee je gemakkelijk je telefoon gebruikt voor navigatie en altijd je ogen op de weg gericht kan houden doordat de telefoonhouder op een fijne positie staat.

Of wil je graag gewoon muziek afspelen vanaf je telefoon op de autoradio. Zoek dan de kabel die het beste bij jouw telefoon en radio past om iedere autorit naar je favoriete muziek te luisteren. Voor de meeste autoradio’s heb je een aux kabel nodig met een 3,5 mm aansluiting. En door het muziek afspelen en navigatiegebruik gaat je telefoon natuurlijk wel snel leeg. Daar zijn de autoladers voor. Hiermee laad je gemakkelijk je telefoon op via de sigarettenaansteker van je auto. Kies er een met meerdere USB aansluitingen of juist voor een snelle oplader waarmee je altijd een volle batterij hebt.

Snel en gemakkelijk

Je vind het allemaal op de website van Halfords. Ben je klaar met het zoeken naar jouw gewenste product? Bij Halfords geniet je van onze servicebeloftes en voldoet het product niet aan jouw wensen, dan krijg je natuurlijk je geld terug!

 

139 producten

139 producten