Sneeuwkettingen

Wanneer je sneeuwkettingen wilt kopen is het zaak om je goed te laten informeren. De maat band en maat velg zijn niet altijd voldoende om met zekerheid te zeggen dat een sneeuwketting past bij jouw auto. Ga hier direct naar de Carpoint sneeuwkettingen zoekhulp of de Pewag sneeuwketting-configurator of Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Er zijn verschillende variabelen die bepalen of een sneeuwketting geschikt is voor jouw banden en auto.

Welke maat sneeuwketting kopen?

Wanneer je een sneeuwketting koopt moet deze uiteraard om je band passen maar ook de ruimte tussen band en wielkast is van belang. Het is best mogelijk dat een bepaald type ketting wel netjes om je band past maar aanloopt tegen je spatbord of wielkast. Ook versleten banden of banden die opnieuw gesneden zijn (nieuw loopvlak op bestaande band) hebben invloed op de pasvorm van de sneeuwketting.

Bekijk de Carpoint sneeuwkettingconfigurator. Voor de sneeuwkettingen van het merk Pewag kun je de juiste ketting vinden via deze sneeuwkettingconfigurator. Daarnaast hebben we voor de merken Carpoint en Wessenfels referentielijsten beschikbaar. Uiteraard kun je natuurlijk ook altijd eerst advies inwinnen bij de Halfordsmedewerkers in een van onze Halfordswinkels. Hier vind je de dichtstbijzijnde Halfords winkel.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.