Auto

Auto

Op zoek naar wasproducten, onderdelen, uitbreidingen of motorolie? Of zoek je autoaccessoires om jouw auto te pimpen of blinkend te poetsen? Halfords heeft een zeer groot assortiment producten om jouw auto tot in de puntjes te verzorgen.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Het uitgebreide assortiment

Bij Halfords vind je alle auto accessoires voor jouw auto. Ga je op vakantie met de auto, dan kan een van onze fietsdragers of dakkoffers van pas komen. Is er een gezinsuitbreiding op komst? Dan is het handig dat je een kinderstoeltje in je auto plaatst. Mocht het ineens heel hard gaan sneeuwen of ga je op wintersport, dan zijn sneeuwkettingen en antivries ook geen overbodige luxe. Ga je na Frankrijk? Vergeet dan zeker niet een alcoholtester mee te nemen, deze is daar verplicht.

Onderhoud en reparatie

Mocht je onverhoopt met pech komen te staan, dan is het handig dat je over de juiste middelen beschikt om het probleem te verhelpen. Bij het vervangen van een lekke band heb je een krik en een kruis– of wielmoersleutel nodig. Om je wiel veilig om te wisselen wordt het aangeraden om een veiligheidsvest aan te doen en een gevarendriehoek op ongeveer 30 meter van je auto te plaatsen. Om schade aan het voertuig te voorkomen wordt het aangeraden om je auto goed te onderhouden en schoon te maken. Producten die bij het onderhouden van een auto horen zijn:

-              motorolie
-              remvloeistof
-              koelvloeistof

Bij het schoonmaken van de auto kun je gebruik maken van:
-              interieurreiniger
-              shampoo
-              velgenreiniger en sponzen Merken

Halfords heeft alleen merken van auto accessoires die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Zo is Halfords erg kritisch op de kwaliteit van onze producten zodat je er altijd kunt vertrouwen dat je waar voor je geld krijgt. Halfords heeft een enorm aanbod aan verschillende merken en de populairste merken in het autoassortiment van Halfords zijn:

11 producten

11 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs