Zonnescherm auto

Zonnescherm auto

Met een zonnescherm in de auto beschermt u gemakkelijk u zelf en andere inzittende tegen de felle zon en Uv-stralen. Bij Halfords vind je verschillende soorten zonweringen voor in de auto. Hiermee houd je makkelijk de schadelijke Uv-stralen en de vervelende hitte uit de auto.

Gebruik de kenteken zoekhulp om een passende set voor je auto te vinden.

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Verblindende zon weren

Door de felle zon wordt de auto snel warm en het kan verblindend zijn voor de passagiers en bestuurder. Daarom is een zonnescherm voor de auto zo belangrijk. Met een zonnescherm weer je de zon uit de auto en houdt je de hitte voor een deel tegen en bescherm je bovendien alle inzittende voor de Uv-stralen van de brandende zon.

Verschillende soorten zonneschermen

Een auto heeft veel ramen waardoor de zon naar binnen straalt, daarom heeft Halfords ook verschillende soorten zonwering om nooit meer last te hebben van de zon in de auto. Allereerst kan je er voor zorgen dat je auto niet te warm wordt voordat je vertrekt. Dit doe je bijvoorbeeld door een CARPOINT Sunshade scherm voor je vooruit te bevestigen de nacht ervoor. Dit scherm houdt in de ochtend de zon lang buiten de auto en daarmee ook de hitte.

Tijdens het rijden kan je zowel als bestuurder als passagier last heeft van het zonlicht wat in de auto schijnt. Voor ieder raam is er daarom ook een zonnescherm om zon op alle mogelijke manieren te weren. Neem bijvoorbeeld de leuke zonneschermen van Disney voor op de achterbank gemakkelijk te bevestigen en los te maken met de handige zuignappen. Of heb je als bestuurder meer zonwering nodig? Kijk dan bijvoorbeeld naar de zonnekleppen waarmee je zelf de mate van bescherming kan bepalen. En om het echt compleet te maken kan je ook een oprolbaar zonnescherm voor de achterruit gebruiken om echt alle zon te weren uit de auto.

1632 producten

  1. 1 - 68

1632 producten

  1. 1 - 68