Stoelhoes

Beschadigde bekleding op je auto stoelen, vlekken die je niet meer weg krijgt of gewoon toe aan een nieuwe uitstraling van je auto stoelen? Bij Halfords is er een ruim assortiment beschikbaar van stoelhoezen voor je auto. Geef je auto een nieuwe look met een van de vele hoezen in verschillende kleuren en stoffen. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Houd je stoelen schoon met de monteurshoes

Graag aan het sleutelen aan je auto? Of raakt je auto snel vies door spullen die je mee neemt? Denk dan eens aan een monteurs hoes. Deze hoes trek je over de stoel en is volledig afwasbaar. Zo houd je de stoelen schoon en kan je gewoon werken zonder je zorgen te maken over viezigheid. Deze hoezen passen op iedere autostoel met hoofdsteun.

Toe aan een nieuwe stijl

Met stoelhoezen verander je gemakkelijk de stijl en uitstraling van je auto. Als je eigenlijk vindt dat de auto stoelen versleten zijn of je krijgt ze niet meer schoon en fris is een set stoelhoezen wat voor jou. Hiermee verander je in een keer de gehele uitstraling van jouw auto interieur.

Stoelhoes voor comfort

Ga je liever voor optimaal comfort tijdens je autorit? Bekijk dan ons aanbod stoelhoezen van schapenvacht. Deze hoezen zorgen voor extra zachtheid op de gehele stoelen en zijn daarnaast heerlijk warm in de winter en verkoelend in de zomer.

42 producten

42 producten