Interieur & accessoires

Bij Halfords kan iedereen terecht voor autoproducten. We bieden een ruim assortiment aan waardoor iedereen zijn probleem wordt opgelost.
Wij zorgen ervoor dat je ritje met de auto een stuk plezieriger wordt. En dit alles met de service die je van Halfords verwacht. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Comfort
Halfords heeft veel producten die aansluiten op je auto. Alles voor binnen in de auto en buitenaf de auto. Voor comfort in de auto heeft Halfords veel producten, van stoelkussen tot armsteunen. Daarnaast heeft Halfords veel handige spullen in de auto bijvoorbeeld: bekerhouders en parkeerschijven. Deze producten zijn handig om te hebben en zorgen dat je auto compleet word.

Wat ook zeer handig is voor in de auto zijn kofferbakorganisers die vast blijven staan op de mat in de auto. Dit is ideaal voor boodschappen of producten die snel omvallen. Hierdoor blijven ze op hun plek staan en word het niet verschoven. Halfords heeft alles tegen de zon, namelijk zonneschermen die de hitte buiten houden en je auto koel.

Luchtverfrissers
Halfords heeft maar liefst 141 luchtverfrissers die alle mindere geurtjes laten verdwijnen en je auto weer lekker laat ruiken, veel soorten merken en geuren. Er zijn hangers hiervan en je kunt ook luchtverfrissers in de auto zelf plaatsen. Heel veel keuze, en die maak je bij Halfords het best!

Hoezen
Halfords heeft veel verschillende hoezen, voor de stoel en voor het stuur. Allerlei verschillende kleuren en verschillende maten. Helemaal geschikt voor je auto. Je maakt hiermee je auto compleet.

Huisdieren
Alles voor uw huisdier, dat heeft Halfords ook in het assortiment. Autogordels die zeer handig zijn om de hond vast te maken bij de auto, zodat je huisdier niet zomaar ervandoor gaat. Zeer handig voor onderweg. Halfords heeft ook opvouwbare eet en drink bakken voor de hongerige en dorstige huisdier wanneer je onderweg bent. Er zijn ook gordeltuigjes voor uw huisdier. Daarnaast heeft Halfords auto hondennet, hondenrek en autobeschermdeken. In verschillende formaten en handig voor uw huisdier. Alles verloopt veilig en fijn.

Overig

Halfords heeft ook nog de overige producten die je auto compleet maakt. Van borden tot asbakken, voor elke probleem heeft Halfords wel een oplossing of maakt het je gemakkelijker.

Voor alle interieur & accessoires kunt u het beste naar Halfords gaan!

Categorieën 

Om het een stukje makkelijker te maken hebben wij de productcategoriën hieronder weergeven.
Hierdoor kun je extra snel zoeken naar jouw gewenste product.

  • Alles wat je auto nodig heeft

666 producten

666 producten

  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld vandaag verzonden*
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs