Achterklepdrager

Achterklepdrager informatie

 Wanneer jouw auto  niet beschikt over een trekhaak, maar je wilt wel regelmatig fietsen meenemen, dan kun je het beste voor een achterklepdrager gaan. Deze monteer je namelijk, zoals al aangegeven, op de achterklep. Maar welke achterklepdrager is nu het meest voor jou geschikt? Houdt daarbij rekening met de volgende mogelijkheden.

 Hoeveel fietsen ga je iedere keer vervoeren? Wanneer je altijd maar 1 fiets vervoert dan is een achterklepdrager voor maar 1 fiets meer dan geschikt. Kies wel voor een achterklepdrager als je soms meerdere fietsen gaat vervoeren. Zo heb je altijd voldoende ruimte om de fietsen mee te nemen.

Denk ook eens aan het gewicht van jouw fietsen. Je kunt namelijk niet een onbeperkt aantal kilo’s op een achterklepdrager plaatsen. Vervoer je te veel kilo’s dan heb je een grote kans dat de drager breekt en je dus veel meer schade hebt, dan alleen de achterklepdrager.

Afhankelijk van de kilo’s van de door jou te vervoeren fiets(en) kies je de juiste drager. Bij Halfords kun je kiezen uit een draagvermogen van 20 tot 45 kilo of 45 kilo of meer.

Beschikt jouw fiets over brede banden dan is het wel fijn dat je een fietsendrager hebt waarop je jouw fiets goed kunt plaatsen. Hiervoor heb je dus een achterklepdrager nodig , geschikt voor brede banden.

De achterklepdrager goed kunnen opruimen in de garage, zodat je er niet iedere keer tegenaan loopt of dat het een sta in de weg is, kies dan voor een opvouwbare  drager.

 • Opvouwbaar 

Bij een achterklepdrager, draag je de fietsen boven de achterlichten van de auto. Dat betekent dat je geen lichten op de drager hebt en dus ook geen stekker nodig hebt voor de aansluiting.

Waarom je een achterklepdrager koopt bij Halfords?

 Voor het aankopen van een achterklepdrager kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je achterklepdrager te kopen.

 Zo kun je altijd bij onze medewerkers terecht voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je jouw achterklepdrager online hebt gekocht kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

 Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur, dan heb je jouw nieuwe achterklepdrager morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestigingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

 Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

 

7 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. FreeWay 3 bike 968

  Thule fietsdrager FreeWay 968

  €99.99

  FREEWAY 3 BIKE 968 Learn More
 2. FIETSDRAGER THULE CLIPON 9104

  Thule Kofferklepdrager Clipon 9104

  €139.00

  FIETSDRAGER THULE CLIPON 9104 Learn More
 3. FIETSDRAGER THULE CLIPON 9103

  Thule fietsdrager Clipon 9103

  €139.00

  FIETSDRAGER THULE CLIPON 9103 Learn More
 4. FIETSDRAGER THULE CLIPON 9105

  Thule Fietsdrager Clipon 9105

  €259.00

  FIETSDRAGER THULE CLIPON 9105 Learn More
 5. FIETSDRAGER THULE CLIPON 9106

  Thule Kofferklepdrager Clipon 9106

  €259.00

  FIETSDRAGER THULE CLIPON 9106 Learn More
 6. THULE RACEWAY 2B 991

  Thule Fietsdrager Raceway 991

  €329.00

  THULE RACEWAY 2B 991 Learn More
 7. THULE RACEWAY 3B 992

  Thule Fietsdrager RaceWay 992

  €359.00

  THULE RACEWAY 3B 992 Learn More

7 Item(s)

per page

Set Descending Direction

Please wait...