Dakdragers accessoires

Halfords heeft veel dak drager accessoires. Deze zijn zeer handig om de dak dragers compleet te make of juist om uit te breiden. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Dakdragers accessoires

Halfords heeft veel dak drager accessoires. Deze zijn zeer handig om de dak dragers compleet te make of juist om uit te breiden. Je hebt verschillende producten, zoals: een sleutel set van Thule. Dit is zeer handig, hierbij kun je 4/8/12 sleutelgaten hetzelfde maken. Hierbij heb je dan een sleutel en kun je ze hiervoor allemaal gebruiken. Dit kan zeer handig zijn voor mensen die veel sleutels kwijt raken etc. Dit is handig om met een sleutel alles open en dicht te maken. Hiernaast heft elke sleutel anders, dus kan niet bij andere Thule sleutelsystemen geopend worden. Daarnaast heb je nog een ski/snowboard drager die op de dak dragers geplaatst kan worden. Daarnaast heeft Halfords een adapter voor de ski/snowboardhouder.

Verder heeft Halfords nog een adapter voor de Proride. Deze fietsendrager wordt hierbij compleet ondersteund en gemonteerd. Halfords heeft ook veel schroefjes en dat soort dergelijke om de dak dragers compleet te maken en of uit te breiden. Voor de mensen die van kajakken houden, heeft Halfords de beste oplossing. Namelijk een kajak carrier. De ideale manier om de kajak overal heen te nemen. Makkelijk vast te maken en ideaal.

Met deze accessoires ben je helemaal compleet om er tussen uit te gaan en het avontuur aan te gaan. Met Halfords ben je het best voorbereid!

27 producten

27 producten