Autopoets & Reiniging

Je auto wassen met Halfords

De èchte poetsfreaks...je vindt ze bij Halfords! Niet alleen onze eigen auto’s zijn in showroomstaat, maar we staan ook te trappelen om jou te voorzien van het beste advies als het op auto wassen en auto poetsen aankomt. Een kleine waarschuwing is echter op zijn plek: het woord “autowasstraat” kennen wij niet! Want laten we eerlijk zijn, je krijgt het nooit zo mooi als “op het handje”.

Goede autoshampoo

Een goede autoshampoo is pas de eerste stap naar een waanzinnig resultaat. De stappen kleien, krassen verwijderen, polishen, waxen of detailen zijn minstens zo belangrijk. Met jouw autolak helemaal in nieuwstaat, mag je natuurlijk het reinigen van het interieur, de velgen en de ramen niet overslaan.

Topmerken Mequiars en Sonax

Halfords heeft een zeer breed assortiment van de topmerken Meguiars en Sonax, die letterlijk (uit)blinken in kwaliteit en gebruiksgemak. Wij informeren je graag over de toepassingen van ieder product en de hulpmaterialen die je nodig hebt. Goed materiaal is namelijk de helft van het werk! Wij kunnen je bijvoorbeeld uitleggen waarom een washandschoen veel beter is dan een spons.

Wil jij voor de maximale glans gaan? We zien je dan graag terug bij Halfords!

Waarom je auto wasproducten kopen bij Halfords?

Voor het aanschaffen van diverse auto wasproducten kun je zeker bij Halfords terecht. Naast het uitgebreide advies dat je van onze medewerkers kunt verwachten, zijn er nog meer voordelen om bij Halfords je producten voor het auto wassen te kopen.

Zo kun je altijd bij ons terugkomen voor eventuele vragen of opmerkingen achteraf. Ook als je de producten bij ons online hebt gekocht, kun je natuurlijk altijd langs komen voor eventuele adviezen.

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur, dan heb je jouw producten voor het auto wassen morgen al in huis. Toch niet tevreden, dan retourneer je jouw bestelling via onze vestingen geheel gratis. Liever je aankoop ruilen, ook dat is mogelijk in onze vestingen.

Profiteren van het uitgebreide advies en onze volledige service? Voor alle aankopen, van fietsen tot accessoires voor je fiets of auto, moet je naar Halfords toe!

268 producten

268 producten

  • Op voorraad vóór 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis afhalen & retourneren in alle filialen door Nederland
  • Advies door specialisten & gegarandeerd een lage prijs