Autoradio

Op zoek naar een nieuwe autoradio? Bij Halfords hebben we keuze genoeg. Goede muziek maakt elke autorit een stuk aangenamer. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Het gemak van een autoradio

Als je voor langere tijd of meerdere dagen per week in de auto zit , om naar je werk te gaan, op bezoek bij vrienden of familie, of gewoon lekker een dagje weg, dan wil je natuurlijk dat de muziek die je luistert meer dan prima klinkt. Dan wil je dus een autoradio die aan je wensen kan voldoen, zo moet het geluid op iedere plek in je auto optimaal zijn, of je nu voorin of achterin zit. En de radio moet natuurlijk eenvoudig te bedienen zijn, het display van je radio moet overzichtelijk zijn, en moet het misschien ook wel mogelijk zijn om muziek vanaf je smartphone of te spelen op je radio.

Autoradio's voor ieder budget

Ben je op zoek naar een nieuwe autoradio die binnen jouw budget past en aan jouw wensen kan voldoen, dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit de merken Kenwood, Pioneer en JVC. Zo hebben wij de Pioneer MVH-S100UB met RDS-tuner, USB- en Aux-ingang en ondersteuning voor je Android telefoon of wat dacht je bijvoorbeeld van de Kenwood KMM-BT502DAB met Bluetooth & DAB+ Tuner en met nog heel meer mogelijkheden.

Bestellen en retourneren

Wij hebben de autoradio voor ieder klein of groter budget. En het mooie is, bestel je bij Halfords voor 16:00 dan heb je gewoon de volgende dag je bestelling in huis. En dan kun je gelijk beginnen met inbouwen! Je kan het natuurlijk ook laten doen.
Ben je achteraf toch niet tevreden met je keuze, dan kan je deze gratis retourneren in ieder Halfords filiaal door heel Nederland. Wil je toch je bestelling per post retour sturen, dan betaal je zelf de verzendkosten.

Overigens brengen we verzendkosten in rekening voor het aan huis bezorgen van jouw bestelling. is je bestelling meer dan €50,00 dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.