Autoradio & Dashcam

Op zoek naar autoradio's of dashcams? Halfords laat je genieten van je reis zonder omkijken!

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Veilig op reis

Veiligheid staat voorop tijdens een reis in de auto. Een dashcam van Halfords kan je helpen om je veiliger en zekerder te voelen in de auto. Een dashcam laat zien wat er allemaal gebeurt tijdens de auto rit. Het geeft je ook een stukje extra veiligheid tijdens je reis waarmee je sterker in je schoenen staat en met meer vertrouwen auto rijd. Met een dashcam kan je gemakkelijk vandalisme en verkeersfraude bij ongelukken voorkomen. Je kan het altijd terug kijken om te zien wat er nu echt gebeurde als er toch een ongeluk heeft plaats gevonden. 

Autoradio’s

Een ritje in de auto moet altijd plezierig zijn. Je wil je op je gemak zijn en met een fijn gevoel naar je werk bijvoorbeeld. Wat is daar nu beter voor dan met muziek in je oren? Als je voor langere tijd of meerdere dagen per week in de auto zit , om naar je werk te gaan, op bezoek bij vrienden of familie, of gewoon lekker een dagje weg, dan wil je natuurlijk dat de muziek die je luistert meer dan prima klinkt. Dan wil je dus een autoradio die aan je wensen kan voldoen, zo moet het geluid op iedere plek in je auto optimaal zijn, of je nu voorin of achterin zit. En de radio moet natuurlijk eenvoudig te bedienen zijn, het display van je radio moet overzichtelijk zijn, en moet het misschien ook wel mogelijk zijn om muziek vanaf je smartphone of te spelen op je radio.

Maar niet alleen de radio zelf moet aan je wensen voldoen, om het echt helemaal compleet te maken kan je ook nieuwe en betere speakers in je auto installeren. Met bijvoorbeeld speakers van Pioneer komt de muziek in jouw auto het beste tot zijn recht.

Bij Halfords kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw auto volledig naar jouw zin in te richten en aan te kleden. Van autoradio’s tot dashcams en van DVD spelers tot speakers. Alles vind je bij Halfords voor een gegarandeerd lage prijs.

Onze categorieën

Je ziet het steeds vaker, een kleine camera in de auto. Deze camera legt alles vast wat er voor de auto gebeurt. Dit zorgt voor bewijsmateriaal bij geval van schade, ongevallen en andere zaken.

de dashcams worden steeds slimmer, zo worden er dashcams gemaakt met gps of wifi. Ook heb je er met parkeermodus, dat betekent dat die als beveiliger functioneert als je auto geparkeerd staat. De camera start dan met filmen als er beweging is. De camera’s met een gps tracker kunnen ook je snelheid registreren zodat je kan zien waar je hebt gereden en hoe hard je hebt gereden. Per fabrikant verschilt het in het maken van back-ups. Zo heb je camera’s die via de telefoon te synchroniseren zijn en je hebt er ook die over de oude beelden heen filmen.

Als je langer onderweg bent is het fijn om muziek te kunnen luisteren. Dan wil je dus een autoradio die aan je wensen kan voldoen, zo moet het geluid op iedere plek in je auto optimaal zijn, of je nu voorin of achterin zit. En de radio moet natuurlijk eenvoudig te bedienen zijn, het display van je radio moet overzichtelijk zijn, en moet het misschien ook wel mogelijk zijn om muziek vanaf je smartphone of te spelen op je radio.

bij Halfords hebben we alles wat je nodig hebt om je autoradio zo goed en netjes mogelijk te installeren en te bevestigen. Wat is er nu mooier dan je nieuwe autoradio meteen strak in je auto te hebben bevestigd waardoor je auto helemaal compleet is.

Als je de ultieme muziekbeleving wilt creëren dan kan een goede speaker niet ontbreken. In combinatie met de juiste radio kan je een hele goede muziek kwaliteit horen.

13 producten

13 producten