Producten 73-79 van 79

per pagina
Meguiar's DA Pad soft buff foam Finishing
€ 23,99
Meguiar's DA Soft foam polishing disc
€ 23,99
Meguiar's DA Soft Buff DA Backing Plate 5
€ 38,49
Meguiar's DA Soft Buff DA Backing Plate 6
€ 38,49
Meguiar's DA Soft Buff Foam Cutting Disc 6
€ 24,99
Meguiar's DA Soft Buff Foam Polishing Disc 6
€ 24,99
Meguiar's DA Soft Buff Foam Finishing Disc 6
€ 24,99

Producten 73-79 van 79

per pagina

Sponzen & doeken

Bij Halfords hebben wij een ruim assortiment aan verschillende sponzen en doeken. Deze sponzen en doeken hebben allemaal een andere werking en zijn bedoelt voor andere doeleinden. Lees hieronder welke spons je moet gebruiken voor welke handeling. 

Insectenspons

Het woord insectenspons zegt het eigenlijk al. Het is een spons speciaal gemaakt om gemakkelijk en snel insecten van glas en niet-gelakte oppervlakten te verwijderen. Niks is zo vervelend dan het slechte zicht op de weg doordat er allemaal dode insecten op je ruit zitten. De insectensponzen van Halfords verwijderen deze insecten heel gemakkelijk en ook nog eens streep loos.
Door het compacte formaat leg je de spons gemakkelijk weg in je auto.

Zeemspons

De zeemsponzen van Halfords zijn speciaal gemaakt voor het streep loos afnemen van natheid op bijvoorbeeld glas of ramen. Ideaal wanneer je ruiten weer eens beslagen zijn en er condens op je ruit vormt. Door gebruik te maken van deze sponzen zijn je ruiten binnen no-time weer helemaal droog. De sponzen zijn gemaakt van 100% synthetische materialen.

Anticondensdoek

Met onze handige condens doeken maak je gemakkelijk en snel de binnenkant of buitenkant van je raam schoon en droog. Hierdoor heb je weer goed zicht op de weg zodat je de andere weggebruikers goed kan zien. Voordeel van deze condens doek is dat deze opnieuw te gebruiken is en snel en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Microvezeldoek

Door gebruik te maken van een microvezeldoek wordt schoonmaken een stuk gemakkelijker.
Het gebruik van een microvezeldoek kan op verschillende manieren worden ingezet. Aan de ene kant kan de doek worden gebruik om stof te verwijderen maar aan de andere kant ook om op te poetsen. Hierdoor breng je verschillende voorwerpen weer terug in originele staat met de bijbehorende glans. Schoonmaken wordt in ieder geval een stuk gemakkelijker met de microvezeldoeken die je bij Halfords vindt.