7 producten

per pagina
Meguiar's Da Power Pads Compound
€ 24,99
Carpoint Excentrische polijstmachine 230V 600W
Alleen online
€ 135,99
Excentrische 'Dual-Action' Polijstmachine 230V/600W (max. 7-inch)
Alleen online
€ 125,00
Meguiar's Polijstmachine MT310
€ 329,00
Meguiar's Polijstmachine + Polijstkit MT310
€ 399,99
Carpoint Poetsmachine 120 Watt
Alleen online
€ 55,49
Carpoint Poetsmachine 230 Volt / 1200 Watt
Alleen online
€ 101,99

7 producten

per pagina

Poetsmachine

Poetsmachines worden ook wel een polijstmachines genoemd en zijn vaak een belangrijk hulpmiddel voor garages, hobbyisten of particulieren. Door een poetsmachine of polijstmachine te gebruiken kun je op een gemakkelijke manier krasjes uit je lak verwijderen. Daarnaast krijg je door een polijstmachine te gebruiken een mooie glans op je voertuig en ziet je auto er weer als nieuw uit. 

Het polijsten van een auto

Het is goed om van tevoren te weten in welke frequentie je de auto poetsmachine gaat gebruiken. Een elektrische polijstmachine is niet afhankelijk van een perslucht. De pneumatische varianten maken gebruik van perslucht. 

Het polijsten van een auto is een vak apart, verwacht dus niet dat jouw auto de eerste keer 100% perfect is gepolijst. Vakmensen zetten na 10 jaar nog steeds de puntjes op de i, oefening baart zeker kunst bij het polijsten van auto’s. Bekijk ook eens onze polish producten die geschikt zijn voor het polijsten van jouw auto, bij Halfords bieden we een ruim assortiment aan polish producten aan.

Keuze van Halfords

De favoriete polijstmachine van Halfords is toch wel de Meguiar’s MT310. Deze poetsmachine is oorspronkelijk alleen ontworpen voor professionals maar is nu beschikbaar gesteld voor iedereen. Deze machine kenmerkt zich door het lichte gewicht en de uitstekende balans.

Daarnaast heft deze polijstmachine een toerental die krachtiger is dan de gemiddelde polijstmachine. Het toerenbereik is 3000 tot 7500 toeren. De polijstmachine wordt elektronisch aangestuurd en zorgt ervoor dat de snelheid altijd gelijk blijft. Door het fijne ontwerp van deze machine wordt de slijtage minder waardoor de koolborstels en lagers veel langer meegaan. Hierdoor kun je dus extra lang genieten van je polijstmachine.

Gemak van Halfords

Bij Halfords verkopen wij polijstmachines en poetsmachines van de merken Carpoint en Meguiar’s. Daarnaast bestel je gemakkelijk en snel met diverse betaalmethodes zoals Ideal, Afterpay of Paypal. Ook is het mogelijk om het product kosteloos af te halen bij een Halfords winkel in de buurt.