Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cleaner

Halfords is de specialist op het gebied van verzorging van je auto. Hierdoor proberen we een zo breed mogelijk assortiment met auto cleaners voor de binnen en buitenkant van je auto aan te bieden. Een onderdeel van het bijhouden van je auto zijn de cleaners. De cleaner wordt gebruik voor verschillende doeleinden die hieronder zullen worden uitgelegd. 

Handcleaners

Niks is zo vervelend wanneer je hebt lopen sleutelen en je handen zitten vol met smeer of olie. Gebruik hiervoor onze handige handcleaners waardoor je handen binnen een mum van tijd weer schoon zijn. De handcleaner zijn gemaakt van lanoline waardoor je handen beschermd blijven tijdens het wassen. Door deze cleaner te gebruiken maak je extra gemakkelijk hardnekkige vervuilingen van inkt, vet of olie schoon. De ideale garagezeep voor de klussers onder ons.

Verfcleaners

Voor het verwijderen van verschillende typen lak hebben wij hier ook de oplossing voor binnen Halfords. Zo bieden wij producten aan die het mogelijk maken om doffe, bekraste, gekleurde of metallic laks weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Deze producten verwijderen ook de vuilresten of teervlokken die op je auto zitten. De producten hebben een zeer lichte verwerkingstijd waardoor deze zeer gemakkelijk aan te brengen is.

Slijppasta

Daarnaast heeft Halfords ook diverse polijstmiddelen ter beschikking om verweerde en bekraste laklagen weer terug te brengen in originele staat. Deze producten verwijderen ingesloten stof, spuitnevels, polijstsporen en polijstkrassen. Denk hierbij aan commandant poets bijvoorbeeld. 

Clay kits

Door gebruik te maken van een clay kit verwijder je gemakkelijk hardnekkig vuil of boomsappen. Het gebruik van een claykit is de beginstap op het aanbrengen van een wax. Omdat het vuil bij het waxen al verwijderd is mengt dit zich niet met de originele vuilresten waardoor je de wax gemakkelijker aanbrengt en deze ook langer meegaat. Onze favoriet binnen deze categorie is toch wel de Meguiar's Smooth Surface Clay kit.