Autohoes

Een autohoes of dakhoes is de beste bescherming voor je auto. De hoes beschermt je auto tegen verschillende weeromstandigheden en hierdoor komt er ook geen stof binnen. Autohoezen zijn er in allerlei maten en varianten zodat je altijd het beste formaat hebt voor je eigen auto. Hierdoor kun je jouw auto beschermen tegen sneeuw, regen, insecten, zand en nog andere invloeden van buitenaf. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Een auto- of dakhoes

Het is  goed om te weten dat er speciale hoezen zijn die enkel te gebruiken zijn voor het dak en hoezen die de gehele auto beschermen.

Het goed gebruiken van een autohoes werkt erg preventief, zo hoef je minder vaak je auto te wassen en wordt deze ook beschermt tegen vogelpoep of boomhars. Door de afwerende stof voorkom je roestvorming aan je auto. 

De hoezen worden ook veel gebruikt in de winter om bevroren ruiten tegen te gaan, hierdoor hoef je niet meer elke ochtend te krabben.

Tevens verkoopt Halfords ook hoezen die speciaal zijn ontworpen voor hagelbescherming. De hoezen zijn voorzien van een laagje schuimrubber aan de bovenkant waardoor beschadiging aan je auto wordt voorkomen.

Welke maat

Bij Halfords verkopen wij verschillende maten van autohoezen. Door gebruik te maken van de maattabel op de productpagina kan iedereen het juiste formaat vinden. Mocht deze maattabel niet bij het product zitten dan worden er altijd afmetingen gegeven van de hoes. Deze moeten overeenkomen met de afmetingen van jouw auto.
Het is aan te raden om een iets grotere hoes te bestellen dan de afmetingen van de auto. Hierdoor sluit de hoes netjes aan op de auto.

Caravanhoes

Als je op zoek bent naar een caravanhoes ben je bij Halfords aan het juiste adres. Deze caravanhoes beschermt je caravan tegen weersomstandigheden en is na afloop makkelijk op te bergen.

Je bestelt de autohoezen gemakkelijk en snel via Ideal of Afterpay. Daarnaast is het ook mogelijk om het product af te halen in een van onze winkels.

49 producten

49 producten