6 producten

per pagina
Thule spanband 521-1 275 cm
€ 17,25
Thule spanband strap 521 275 meter
€ 15,25
Thule spanbandenset strap 523 4 meter
€ 25,50
Thule spanband met houder 4 meter
€ 21,25
Thule adapter 7/13 polig v1
€ 9,99
Thule adapter 7/13 polig
€ 9,99

6 producten

per pagina

Auto

Op zoek naar wasproducten, onderdelen, uitbreidingen of motorolie? Of zoek je autoaccessoires om jouw auto te pimpen of blinkend te poetsen? Halfords heeft een zeer groot assortiment producten om jouw auto tot in de puntjes te verzorgen.

Het uitgebreide assortiment

Bij Halfords vind je alle auto accessoires voor jouw auto. Ga je op vakantie met de auto, dan kan een van onze fietsdragers dakkoffers van pas komen. Is er een gezinsuitbreiding op komst? Dan is het handig dat je een Kinderstoeltje in je auto plaatst. Mocht het ineens heel hard gaan sneeuwen of ga je op wintersport, dan zijn sneeuwkettingen en antivries ook geen overbodige luxe. Ga je na Frankrijk? Vergeet dan zeker niet een alcoholtester;mee te nemen, deze is daar verplicht.

Onderhoud en reparatie

Mocht je onverhoopt met pech komen te staan, dan is het handig dat je over de juiste middelen beschikt om het probleem te verhelpen. Bij het vervangen van een lekke band heb je een krik en een kruis of wielmoersleutel nodig. Om je wiel veilig om te wisselen wordt het aangeraden om een veiligheidsvest aan te doen en een gevarendriehoek op ongeveer 30 meter van je auto te plaatsen. Om schade aan het voertuig te voorkomen wordt het aangeraden om je auto goed te onderhouden en schoon te maken. Producten die bij het onderhouden van een auto horen zijn:

Motorolie

De motor van een auto, scooter of motor heeft motorolie nodig. De juiste motorolie zorgt ervoor dat de motor minder slijtage krijgt en dat er minder brandstof wordt gebruikt. Naast deze belangrijke taken van de motorolie heeft het ook nog andere functies zo beschermt het ook tegen roest en het verkoelt de motor.

Remvloeistof

De remvloeistof is een belangrijk onderdeel voor jouw veiligheid het zorgt er namelijk voor dat de auto goed en soepel kan remmen. Daarom is het belangrijk dat het op tijd wordt vervangen. Door de warmte die door de wrijving ontstaat kan het water in de remvloeistof namelijk verdampen.

Koelvloeistof

Wat niet kan ontbreken is de koelvloeistof. Het is verstandig om iedere maand te controleren of er nog genoeg in zit, als er te weinig koelvloeistof in het expansietankje zit kan de motor oververhit raken. Een gemiddeld koelsysteem heeft een volume van vijf liter.

Interieurreiniger

Bij het schoonmaken van de auto kun je gebruik maken van:
Er wordt tegenwoordig steeds meer tijd in de auto doorgebracht. Dan is het fijn als de bekleding schoon is, door de interieurreinigers kan je makkelijk en effectief de bekleding van je auto schoonmaken en je tijd doorbrengen in een schone auto.

Shampoo

De meeste mensen wassen hun auto met afwasmiddelen, je auto wassen met afwasmiddel is geen goed idee, hierdoor wordt de wax laag van de auto aangetast waardoor de lak er uiteindelijk minder mooi uit komt te zien. Terwijl een goede autoshampoo er juist voor zorgt dat deze lak wordt beschermd.Door een goede spons te gebruiken kan hardnekkig vuil makkelijk van de auto worden verwijdert. de spons zorgt ervoor dat er geen krassen ontstaan op de auto.

Velgenreiniger

De velgenreiniger is een middel dat er voor zorgt dat het vuil makkelijk van de velg verwijderd kan worden. Je velgen schoonmaken zonder velgenreiniger is geen pretje, de velgen worden namelijk erg warm tijdens het rijden en hierdoor blijft het vuil beter zitten aan de velg, dit zorgt er dus voor dat het moeilijker wordt om dit er vanaf te halen.