USB kabel

Kabels koop je ook bij Halfords. Zowel in onze winkels als voor jouw online aankopen staan wij voor jou klaar. Oók als je online shopt!

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Oplaadkabels

We hebben onze telefoon tegenwoordig de hele dag bij ons en bellen, appen, en liken wat af. Helaas blijft de batterij niet eeuwig vol en is het nodig om de mobiel af en toe op te laden. Hiervoor heb jij een oplaadkabel nodig. Je kunt hierbij kiezen uit een USB C, Micro USB, 30 pins, of Apple Lightning kabel. Oplaadkabels zijn er bovendien in allerlei soorten en maten.

Een oplaadkabel plug je eenvoudig in jouw computer of adapter. Op deze manier creëer jij een telefoon oplader en kun je jouw smartphone snel en veilig opladen. Een goede oplaadkabel heeft een 100% koperen kern. Koper geleidt namelijk heel erg goed en verkleint de kans op kabelbreuk.

De poort van jouw computer of adapter is bepalend voor de kabel die jij nodig hebt. Heeft jouw computer een USB A poort, kies dan voor een kabel met een USB A connector. Heb jij een nieuwe laptop met een USB C poort, zoals een Macbook, kies dan voor een exemplaar met een USB C aansluiting.

20 producten

20 producten