Telefoon

Veilig gebruik maken van je telefoon in de auto begint bij Halfords. Je telefoon kan je voor verschillinde functies gebruiken in de auto. Bijvoorbeeld om muziek te luisteren vanaf je telefoon. Koppel je telefoon makkelijk met een 3,5 mm aux kabel aan je autoradio en geniet tijdens iedere auto rit van je eigen favoriete muziek. 

Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Extra telefoon bescherming

Je telefoon is natuurlijk erg belangrijk, maar ook kwetsbaar tegen krassen en vallen. Daarom hebben we bij Halfords verschillende bescherm hoezen en folies om je telefoon optimaal te beschermen tegen alle omstandigheden. Zo hebben we bijvoorbeeld de waterdichte beschermhoes zodat je je geen zorgen hoeft te maken over waterschade bij je telefoon. Ook zijn er verschillende sport armbanden waarmee je jouw telefoon makkelijk om je arm kan binden als je hem toch mee wil nemen tijdens het sporten om altijd bereikbaar te zijn en om muziek mee te luisteren.

Altijd een volle batterij

Nooit meer last van een telefoon met een lege batterij met de oplaadkabels en powerbanks van Carpoint. Makkelijk je telefoon opladen in de auto met een kabel voor in de sigarettenaansteker. Voor iedere telefoon en iedere aansluiting vind je een passende kabel bij Halfords. Kijk goed naar de aansluiting op jouw telefoon, heb je usb-c, lightning of micro usb? Halfords heeft alle typen oplaadkabels.

Handsfree bellen

Een telefoonhouder is niet de enige manier om handsfree te bellen in de auto. Dit kan ook met de oordopjes set van Carpoint. Hiermee houd je jouw telefoon in je broekzak en kan je gemakkelijk bellen en gebeld worden zonder je telefoon uit je broekzak te halen. Zo riskeer je geen boete en zorg je voor je eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers.

Halfords heeft alleen merken van accessoires die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Zo is Halfords erg kritisch op de kwaliteit van de producten zodat je er altijd kunt vertrouwen dat je waar voor je geld krijgt. Halfords heeft een enorm aanbod aan verschillende merken. Als je de producten voor 16.00 uur besteld worden die dezelfde dag nog naar jou toe verzonden.

7 producten

7 producten