Auto elektronica

Elektronica koop je bij Halfords. Van autoradio''s tot schakelaars ben jij bij Halfords aan het goede adres. Lees onderaan de pagina verder...[[break]]

Auto elektronica: stekkers voor meerdere aansluitingen

Op het gebied van auto elektronica zijn stekkers niet meer weg te denken voor gebruik in de auto. Halfords voorziet in een gevarieerd aanbod met stekkers en stekkerdozen voor meerdere aansluitingen. Zo is het eenvoudig om bijvoorbeeld van een 12V aansluiting vier aansluitingen te maken. Of om met een handige tweewegstekker aansluiting voor vier apparaten te realiseren. Gemakkelijk om aan te sluiten op de sigarettenaansteker van je auto, camper of boot.

Topgeluid met speakers

Het is heerlijk om tijdens het autorijden naar je favoriete muziek te luisteren. Dan is het wel zo prettig als er ook nog sprake is van een topgeluid. Bij Halfords heb je de mogelijkheid om een set speakers te kopen, zoals van Pioneer. Deze vorm van elektronica in je auto zorgt voor een krachtig en geweldig geluid van een hoog niveau. Bovendien verfraai je met deze auto elektronica het aanzicht ook nog eens.

Registreer elke autorit met een dashcam

Een dashcam als auto elektronica is ideaal als je iedere autorit wilt registreren. Het is zelfs mogelijk om je kenteken in te voeren. In de video´s is vervolgens de nummerplaat te zien. Deze elektronica komt onder meer van pas om te gebruiken bij eventuele schade door een aanrijding. Een dashcam biedt afhankelijk van de uitvoering ook de mogelijkheid om omgevingsgeluid op te nemen.

Ruime keuze uit schakelaars en andere auto elektronica onderdelen

Op het gebied van schakelaars is er in deze categorie met auto elektronica een ruime keuze. Bijvoorbeeld een schakelaar met een aan- en uitstand en rood licht. Of een schakelaar met oranje LED-verlichting of een micro-schakelaar. Zo vind je in het aanbod ook andere elektronica onderdelen voor toepassing in je auto. Bijvoorbeeld een radioverloopstekker, antenneverlengkabel of antenne adaptor. Met betrekking tot antennes is er eveneens een gevarieerd assortiment. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een dakantenne te kopen. Of de keuze te maken voor een rubberen antenne, voorruit antenne of telescoop uitvoering.

  • Elektronica

320 producten

  1. 1 - 14

320 producten

  1. 1 - 14