Retourformulier

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je krijgt bij het volledig retour sturen van je bestelling dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor het retour sturen kunnen verschillen per product.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor het retour sturen van je product, dien je gebruik te maken van het retourformulier (Zie hieronder), Print dit formulier uit en stop deze bij het retour te sturen artikel.

Stuur het product retour naar het op het retouradres dat staat vermeldt op het retourformulier.

Ordernummer

Adresgegevens

Ordergegevens

Reden

* Verplichte velden